Factory Kampin herkullinen sunnuntaibrunssi on katettuna viimeistä kertaa tänä sunnuntaina 17.12. klo. 11-15!!
Joulun jälkeen palvelemme asiakkaitamme ma-la.
Tervetuloa nauttimaan letkeästä sunnuntaimeiningistä vielä tämän kerran runsaan brunssin merkeissä Factory Kamppiin! Menu ja pöytävaraukset fb-sivulta sekä www.factorykamppi.com. Hinta 22€/hlö.
...

View on Facebook

Huomenna ke 13.12. herkullinen JOULULOUNAS on katettuna Factory Kampissa klo. 10.30-15 normaalin lounaan hinnalla 10€/hlö! Tervetuloa nauttimaan runsaan juhlapöydän antimista ja virittäytymään joulun tunnelmaan! 🎅🍗🎉🎁🍷 ...

View on Facebook

JOULUARVONTA // CHRISTMAS LOTTERY
Joulun aika on taas täällä ja sehän tietää yhteistä aikaa ja hyvää ruokaa perheen tai ystävien kesken!!
TÄGÄÄ kommenttikenttään juuri HÄNET kenen kanssa haluaisit tulla meille illallselle ja kerro toki myös miksi, ja JAA julkaisu, jotta ystäväsikin voivat osallistua arvontaan.
Palkintona kolmen ruokalajin Chef's menut kahdelle (arvo 76€)!!!
Arvonta suoritetaan 20.12. klo. 15 ja voittajalle ilmoitetaan yv:llä, palkinto on lunastettavissa 31.3. asti A la carten aukioloaikana ma-la klo. 15 alkaen.
Voit myös helpottaa pukin taakkaa ja unohtaa turhan joululahjastressin kipaisemalla lahjakorttiostoksille Factory Kamppiin! Summan saat päättää mielesi mukaan ja kortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kortilla voi lunastaa mitä vain ravintolamme palveluja aina aamiaisesta illalliseen!
(FB ei osallisena arvontaan.)

Christmas time is again here which means spending time with the loved ones while enjoying good food!
Tag HIM/HER who you would want to take for a dinner in Factory Kamppi, tell us why and SHARE the post to take part in the lottery of 3-course Chef's menus for 2 (value 76€)!!!
Winner will be drawn on 20.12. at 3pm and contacted with a private message.
(FB has nothing to do with the lottery)
...

View on Facebook

Viimeistä viikonloppua viedään ennen joulua! Jos nälkä pääsee yllättämään jouluostosten lomassa, poikkea Factory Kamppiin herkuttelemaan! Lauantaina lounas tarjolla klo. 12-15 hintaan 15€/hlö, a la carte illalla klo. 15-22.30 ja sunnuntaibrunssi klo. 11-15 hintaan 22€/hlö. Menut alla. Tervetuloa! ...

View on Facebook

Factory Kamppi päivitti profiilikuvansa. ...

View on Facebook